Cea mai inchiriata

       De ceva vreme pe piata rent a car din Romania se observa gradul ridicat de cerere pentru automobilul  Dacia Logan, cel ce a devenit de la lansare masina numarul 1 in tara unde a luat nastere si in unele zone din centrul si vestul Europei. 

       De ce Dacia Logan? 

       Pentru ca este o masina fiabila si spatioasa, putand face transportul dumneavoastra si al familiei dumneavoastra cu bagaje de diferite marimi pe drumurile din Romania.Consumul mic de combustibil si confortul ridicat pentru o masina de dimensiuni medii, fac ideale calatoriile atat pe autostrazi cat si pe soselele nu prea ingrijite din Romania. Nicicand o masina nu s-a comportat si nu a avut atat succes precum Dacia Logan pe soselele patriei noastre.

       Dacia Logan este produsul cu cel mai mare impact pe piata interna si externa adus de Romania in ultimii 30 de ani. Fabrica Dacia a produs prin modelul Logan un autoturism fiabil, cu costuri foarte mici de intretinere care se adreseaza atat oamenilor de rand cat si firmelor.  Dacia Logan este liderul absolut pe piata de vanzari auto, fiind privita prin ochii europenilor ca : “Fiabila si cu cel mai bun raport calitate pret”.

       Cu noile sale branduri, Logan, Sandero si Duster, fiecare cu mai multe modele de echipare, Dacia a reusit sa renasca si sa se impuna pe pietele internationale.